De nieuwe Tafelberg.
De nieuwe Tafelberg. Foto: PR

Nieuw in verbouwde Tafelberg: pizza uit de houtoven

BLARICUM Het vernieuwde restaurant Tafelberg aan de Oude Naarderweg 2 is feestelijk heropend. In samenwerking met woonwinkel Rivièra Maison is het interieur helemaal aangepakt. Ook is de keuken uitgebreid met een Italiaanse, houtgestookte oven.

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is al jarenlang een begrip in 't Gooi en hoewel de kaart en het assortiment dat Tafelberg voert volledig met de tijd mee ontwikkeld zijn, bleef de 'look and feel' wat achter. Daar moest verandering in komen! Met een make-over is de sprong naar het hier en nu gemaakt. Een frisse, stijlvolle uitstraling en een geweldige menukaart, waarop dus nu ook pizza's en andere gerechten uit de houtoven staan.
'Met de buurt, voor de buurt en in de buurt' is het nieuwe credo. Voor iedereen die wil genieten van lekker eten, een mooi uitzicht, een relaxte sfeer op een geweldige locatie, met eigen parkeergelegenheid, is Tafelberg een aanrader. Vooral in het weekeinde wordt Tafelberg druk bezocht en is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek. De keuken is dagelijks, ook in het weekend, geopend vanaf 9.00 uur.