Open middag BLTC Blaricum

Blaricum De poorten van BLTC Blaricum aan het Hendrik Smitlaantje staan zondag 31 maart tussen 15.00 en 17.00 uur open voor iedereen die het leuk vindt kennis te maken met de tennissport en het fraaie tennispark van BLTC Blaricum in het bijzonder.

Bezoekers kunnen deelnemen aan een clinic. Alle soorten rackets zijn beschikbaar. Dus voor iedereen - van beginner tot semiprofessional - de uitgelezen mogelijkheid het begin van het nieuwe seizoen sportief op de gravelbanen van de BLTC te beginnen. En wie de smaak te pakken krijgt en zich die middag als lid aanmeldt, krijgt twee gratis tennislessen en twee blikken ballen mee naar huis.


Laatste kaarten voor Larense Matthäus

Laren "De kaartverkoop voor de uitvoering van de Larense Matthäus op Palmzondag 14 april om 14.30 uur loopt erg goed dit jaar", zegt Maria Klingenberg, voorzitter van de Stichting Laren Klassiek die dit meesterwerk van Johann Sebastian Bach alweer voor de 14de keer laat uitvoeren in de Sint Jansbasiliek.

De uitvoering is een prachtige mix van zangkunstenaars die inmiddels internationaal zijn erkend, en opkomend nieuw talent, zoals bariton Raoul Steffani, winnaar van het Prinses Christina concours.
De Stichting Laren Klassiek is - met nog enkele weken te gaan - volop bezig met de voorbereidingen: van het ontvangen van het vermaarde koor uit Oost-Duitsland, de Robert-Franz-Singakademie Halle tot het regelen van de programmaboekjes, de banieren over de weg, de catering in de pauze, de slaapgelegenheid voor het koor, het licht en de geluidsfaciliteiten.
Mariëtte Nieuwboer is hiervoor verantwoordelijk: "Natuurlijk is het een paar maanden pittig werken, maar vergeet niet dat we ons op het laatste moment ook gesteund weten door leden van de Broederschap van Sint Jan, de pastoor en andere vrijwilligers. En zonder sponsors zou er geen hoogkwalitatieve uitvoering van de Matthäus Passion mogelijk zijn. Het is een heel geregel, maar we doen het met het grootste plezier en vol enthousiasme. De Matthäus op Palmzondag hoort gewoon bij Laren." Meer info: www.larenklassiek.nl.