GaragePark aan de Binnendelta in Blaricum.
GaragePark aan de Binnendelta in Blaricum. Foto: Bob Awick

Nog meer
superveilige
garageboxen
in Blaricummer-
meent

Bij GaragePark kun je multifunctionele garageboxen huren of kopen om je spullen veilig op te slaan. Wat ook bijzonder is, is dat je in een garagebox kunt werken.

Al sinds 2008 ontwikkelt GaragePark terreinen met garageboxen die door ondernemende mensen gebruikt kunnen worden als veilige opslagruimte, werkruimte of hobbyruimte.

In dit groeiende vastgoedsegment is GaragePark marktleider. De garageboxen zijn zowel te koop als te huur en variëren van 18 m2 tot ruim 42m2 waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt!

Dag en nacht het park op

Ideaal voor onder andere zzp'ers en ondernemers, die met hun handen werken, biedt GaragePark units aan waar je als klusser, schilder of installateur in kunt werken.

Ook worden de garageboxen gebruikt voor opslag. Denk aan installateurs en hoveniers die hun gereedschappen veilig willen opslaan, webshop-eigenaren die hun voorraad in de boxen willen plaatsen, hobbyisten die hun motor stallen of de garagebox gebruiken als alternatief voor de schuur aan huis.

Zowel overdag als ‘s avonds is er bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders 24/7 het garagepark op kunnen.

Garageboxen te koop en te huur

Super veilig

GaragePark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Met een individuele alarminstallatie per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals camerabewaking, wordt inbraak bijna onmogelijk gemaakt. Naast de genoemde veiligheid heeft het park ook een sanitaire voorziening en krijgen ondernemers een eigen brievenbus op het park.

Naast garageboxen op de begane grond heeft GaragePark ook boxen op de eerste etage. Als eigenaar of huurder van een verdiepingsbox geniet je van dezelfde voordelen en veiligheid als een box op de begane grond. Je kunt de box alleen niet met de auto bereiken. De boxen zijn bereikbaar via een korte trap en je spullen stuur je gemakkelijk omhoog met de ruime goederenlift. De verdiepingsboxen zijn enorm populair, omdat ze in tegenstelling tot een box op de begane grond voordeliger geprijsd zijn.

Voor eigen gebruik of als investering

Het unieke van het GaragePark concept is dat je zowel een multifunctionele garagebox kunt kopen als huren. Je kunt een garagebox kopen als investering voor later of verhuren om rendement te behalen.

Door het succes van het eerste park in Blaricum (alle garageboxen zijn verkocht en verhuurd) bouwt GaragePark momenteel een tweede park. Dit park ligt op een steenworp afstand van het eerste park aan de Binnendelta en ligt vlakbij de A27.

Garagebox variëren van 18 m2 tot ruim 42m2.