Topmusici op 2de Blaricum Music Festival

BLARICUM Peter Santa organiseert van donderdag 27 juni tot en met zondag 7 juli het tweede muziekfestival. "Dit jaar hebben we een keur aan topmusici weten te contracteren en een mooi (toegankelijk) programma samengesteld."

"Vorig jaar was het nog een kleine pilot met in vier dagen negen concerten, een masterclass van Boris Kuschnir en de eerste Stradivari-tentoonstelling ooit in Nederland. Nu hebben we 21 concerten, een uit internationaal talent bestaand en samen met het Verbier Festival gevormd Blaricum Music Festival Orchestra onder leiding van Mathieu Herzog, twee masterclasses (piano door Konstantin Lifschitz en viool door György Pauk) en een Chagall-tentoonstelling", aldus Santa.
"Naast het 'ijzeren repertoire' is er niet veel hedendaagse muziek, maar op 4 juli gaat er wél een stuk van de Pulitzer Prize-winnende Amerikaanse componist David Lang in première."

Impressie

De website is www.blaricumfestival.com en via www.blaricumfestival.com/videos komt u bij een korte impressie van de pilot van vorig jaar.