Parkinson Café

Laren Logopedist Pleun Verstappen besteedt donderdag 18 april tijdens het Parkinson Café aandacht aan speekselvloed en moeite met slikken. Hierna kunnen de aanwezigen vragen stellen.

De bijeenkomst vindt plaats in Theodotion aan de Werkdroger 1 en begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. De zaal gaat open om 14.00 uur. Info: www.parkinsoncafelaren.nl.


Kledingbank zoekt modische zomerkleding

BLARICUM De Kledingbank Blaricum is op zoek naar modische zomerkleding voor kinderen, dames en heren. Inbrengen kan op vrijdag 12 april van 09.00 tot 12.00 uur in De Malbak aan de Wetering 122.

"Wij kunnen niet zonder uw donatie van kleding omdat we 13 april deze kleding verspreiden aan mensen die doorverwezen worden door de voedselbank en sociale zaken. Deze mensen kunnen gratis kleding ophalen. Wij staan met een team van gemotiveerde vrijwilligers klaar om deze kleding uit te delen en doen dat met veel plezier. Uw inbreng van modische schone kleding is nodig om dit te laten bestaan", aldus Bea Kukupessy van de kledingbank.


Wandelen door de ontluikende Gooise natuur

LAREN Het ontluikende voorjaar in al zijn pracht en praal is voor de Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi de aanleiding voor de jaarlijkse lentetocht, die de deelnemers ditmaal op eigen gelegenheid kunnen lopen.

Op zondag 14 april is een 20 km lange natuurroute uitgezet die de wandelaars vanuit Laren over de Zuiderheide en langs het Laarder Wasmeer naar de Vuursche bossen voert. De terugweg gaat via het 130 hectare grote landgoed en kasteel Groeneveld in Baarn, de Witte Bergen en de Postiljonheide. Start- en finishplaats is de clubkantine van SV Laren'99 aan het Schuilkerkpad in Laren. Deelname kost 3,50 euro (KWBN-leden 2,50 euro). Er kan vanaf 8.15 uur worden ingeschreven en de start is tussen 9.00 en 10.00 uur.
De 11de editie van de Gooise vierdaagse vindt plaats van 19 tot en met 22 juni. Inschrijven: www.wandelvierdaagsehetgooi.nl.