Afbeelding
Foto: Politie

Auto tikt vrouw aan

LAREN Een 79-jarige vrouw uit Laren is op zoek naar de automobiliste die haar vrijdagmorgen tussen half negen en kwart voor negen op de Eemnesserweg heeft aangereden.

De automobiliste (tussen de 55 en 60 jaar en sprekend met een buitenlands accent) van een kleine, zwarte auto stopte ("ik heb u helemaal niet gezien", zei zij) en toonde haar identiteitsbewijs aan de gevallen dame. Die maakte daarvan twee foto's, maar in alle hectiek en schrik zijn deze mislukt.
De fietsster werd van achteren aangetikt, raakte daarbij uit balans en viel. De vrouw kwam hard op het wegdek terecht. Zij is op eigen kracht overeind gekomen. De automobiliste heeft de fiets opgeraapt. Vervolgens stapte de vrouw weer in haar auto en ging er vandoor. De gewonde vrouw ging zo goed en zo kwaad zelfstandig naar haar huisarts, die haar doorstuurde naar het ziekenhuis. Daar werd een botscheurtje in haar grote teen geconstateerd. Daarnaast heeft ze schaafwonden en blauwe plekken en is ook haar schouder behoorlijk geblesseerd.
Wie iets gezien heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie: 0900-8844.