'Het hele fietsenhok staat vol'

LAREN Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep om spullen in te brengen voor de veiling ten behoeve van de muziektent die zaterdag 5 mei tussen 15.00 en 18.00 uur - met muzikale onderbrekingen door MCC Next en Rolf Menist - plaatsvindt.

"Het is fantastisch, buitengewoon zelfs. Het hele fietsenhok staat vol", meldt muziektent-vrijwilliger Frank van Dijk. "We hebben glazen van de MCC, een mok met daarop de oude Boerenhofstede, meubels, lampen en schilderijen. En dan hebben we nog lang niet alles uitgepakt."
De vrijwilligers hopen op 5 mei voldoende geld te vergaren voor een nieuw dekzeil voor de muziektent. Daar is zeker 5.000 euro voor nodig. De veiling staat onder leiding van Elize en Eva van Trommelen. Frank van Dijk leidt alles in goede banen.


ABN Amro
blijft sponsor
van Singer

LAREN ABN Amro blijft tot 31 december 2021 de hoofdsponsor van Singer Laren. Deze duurzame relatie - sinds 1992 - is onlangs bekrachtigd.

"Een museum, met een schitterend in 2017 verbouwd theater en een door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin, maakt Singer Laren uniek in haar soort", zegt Ilona Roolvink, Sr. Brand Activation Manager Kunst & Cultuur van ABN Amro, over de samenwerking. "We merken dat onze relaties het waarderen om uitgenodigd te worden in Singer Laren." Evert van Os, algemeen directeur van Singer Laren: "Wij zijn blij met de duurzame relatie met ABN Amro van meer dan 26 jaar. We voelen ons erg gesteund door de verlenging van dit partnership."


Project Laren Regenklaar stapje verder

LAREN De gemeente Laren heeft twee afkoppelspecialisten, een project- en een officemanager aangenomen om snel met het project Laren Regenklaar te kunnen starten.

Wethouder Peter Calis hoopt dat nu ook de compensatie voor de mensen die hun woning al van het hemelwaterafvoer hebben afgekoppeld snel voor elkaar komt.