Ron Sjollema geeft het stokje van zijn praktijk Fysiotherapie Perry per 1 juni over aan Samira Waanders.
Ron Sjollema geeft het stokje van zijn praktijk Fysiotherapie Perry per 1 juni over aan Samira Waanders. Foto: PR

Fysio Masters neemt de regie over van Larense praktijk Fysiotherapie Perry

EEMNES "Wat doe je als je als jonge fysiotherapiepraktijk uit je voegen bent gegroeid? Inderdaad, je gaat op zoek naar méér ruimte." Aan het woord is manueel therapeut Samira Waanders van Fysio Masters in Eemnes.

"Op mijn zoektocht kwam ik in het magazine Arts & Auto de advertentie tegen van Ron Sjollema die zijn praktijk Fysiotherapie Perry in Laren ter overname aanbood."

Stokje overdragen

Ron: “Na ruim 35 jaar als fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest in de praktijk van Pieter Perry vind ik het werken met patiënten nog steeds een erg plezierige uitdaging. Ik ben in deze praktijk ooit als stagiaire begonnen, daarna was ik mede-eigenaar van de maatschap en in 2012 ben ik eigenaar geworden. Het verhaal van een eigen praktijk heb ik echter als een toenemende belasting ervaren. In de loop van 2018 ben ik in contact gekomen met Samira. Dit heeft erin geresulteerd dat ik per 1 juni het stokje van praktijkeigenaar overdraag aan haar. Ik blijf nog wel en kan blijven werken in 'mijn oude praktijk', samen met mijn collega’s Andrea Lagerweij en Peter Stam."

“De naam‘Fysiotherapie Perry blijft voorlopig bestaan. Het wordt een dependance van Fysio Masters. In onze gesprekken waren veel overeenkomsten, vooral in de aanpak die zich kenmerkt door de zorg en aandacht voor de patiënt met zijn of haar klachten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met Samira een goede keuze heb gemaakt om de praktijk over te dragen en toch met veel plezier kan blijven werken.”

Unieke klachten

'We luisteren altijd goed naar een klant en geven behandelingen op maat'

“Iedereen heeft een unieke klacht", vertelt Samira. "Wat mij aansprak in het mooie vak fysio is dat je vaak ontzettend lastige puzzels mag oplossen. Hoe we die aanpakken? Wees toegankelijk en luister naar een patiënt. Begrijp de klachten en geef iemand een behandeling op maat. Als de gekozen behandeling niet het gewenste effect heeft, in vergelijking met de verbeterdata in onze praktijksoftware, schakel dan snel door op een andere aanpak. Voor een effectief behandelresultaat is het daarnaast belangrijk dat we in onze praktijken gebruik kunnen maken van een breed aanbod aan behandelmethoden en behandelapparatuur. Deze aanpak geeft mij en wat ik in de reviews lees, ook patiënten die we behandeld hebben, veel voldoening."

No excuses in life

"Het leven is te kort om met pijn rond te lopen! Niet alles is te genezen, maar je kan er wél wat aan doen. Zoals een patiënt mij eens vertelde: 'There are no excuses in life, only reasons to try harder'. Lees meer over ons op onze website www.fysiomasters.nl of neem contact op via 06-103 43 160. U bent van harte welkom."