De winnaars van 2019.
De winnaars van 2019. Foto: Willem Kaspers

Gewoon Eemnes wint zeskamp

EEMNES Team Gewoon Eemnes heeft de achtste editie van de KPJ-zeskamp, die op Hemelvaartsdag plaatsvond aan de Stadswijksingel, gewonnen. Dat laat KPJ-woordvoerder Mariƫlle van 't Klooster weten.

Maar liefst 22 teams verschenen aan de start en namen deel aan de zes uitgezette spellen. Van 't Klooster: "Van een grote waterbak waar ze droog overheen moesten zien te komen tot een stormbaan: verschillende vaardigheden werden getest. Van jong tot oud, iedereen deed mee aan de spellen. Drie teams gingen redelijk gelijk op." Uiteindelijk eindigde De prijspakkers van vorig jaar op de derde plaats en moest De Gemolken Geit (winnaar van vorig jaar) dus plaatsmaken voor Gewoon Eemnes.

Kansloos

Overigens leek de activiteit aanvankelijk in het water te vallen. 's Ochtends was het wat regenachtig, maar voordat de spellen begonnen klaarde de lucht op en kon iedereen de hele middag genieten van heerlijk weer. De aansluitende barbecue kon dan ook op veel gasten rekenen. Tot slot vond in de feesttent een superleuke avond plaats met DJ Kansloos en de band Joost mag het weten.
De gehele dag was de EHBO aanwezig om in te kunnen springen als dat nodig mocht zijn.

"In de avond waren er vier enthousiaste mannen die ons assisteerden bij de entree van het terrein en die ervoor zorgden dat de avond in goede banen werd geleid. Ook de bardiensten hoefden zich niet te vervelen. Het evenement is tenslotte nergens zonder onze sponsors en de vrijwilligers, die ook dit jaar weer 100% inzet hebben gegeven", aldus Van 't Klooster. "We hebben ontzettend genoten van ieders inzet en enthousiasme en hopen jullie volgend jaar weer te zien!"