Ladies Circle haalt ruim 12.000 euro op

LAREN Ladies Circle 't Gooi heeft in Singer Laren twee cheques van ruim 6.000 euro uitgereikt aan de Voedselbank Gooi & Omstreken en kindertehuis Bahay Aurora (Filippijnen).

Ladies Circle 't Gooi is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto 'Vriendschap en Service' zetten zij zich in voor de ondersteuning van goede doelen. In 't Gooi organiseert de Ladies Circle jaarlijks een aantal inmiddels zeer bekende en gewaardeerde events: het sinterklaasfeest in de Gooische muziekschool in Bussum, een groot dansfeest (afgelopen jaar in The Spot in Bussum) en een cabaretavond met de drie finalisten van het Cameretten Festival. Deze laatste activiteit vond afgelopen week plaats in Singer en was volledig uitverkocht. Naast deze fundraisingactiviteiten steken de vrouwen ook graag de handen uit de mouwen, waarbij ze bijvoorbeeld afgelopen jaar bij de Albert Heijn producten hebben ingezameld voor de voedselbank door de klanten te vragen een extra product op hun boodschappenlijstje te zetten.


Fietstraining én lunch voor 60-plussers

EEMNES De Fietsersbond, gemeente Eemnes en de provincie Utrecht slaan de handen ineen en organiseren op donderdag 13 juni een fietstraining voor 60-plussers.

Deze gratis dag (10.00 tot 16.00 uur) is bedoeld voor iedereen, maar speciaal voor hen met een e-bike. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Aanmelden vóór 10 juni via www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen.