Huidcoach Silvia in haar nieuwe schoonheidssalon en winkel Xcellent Skin & Diamonds.
Huidcoach Silvia in haar nieuwe schoonheidssalon en winkel Xcellent Skin & Diamonds. Foto: Bob Awick

Huidcoach Silvia is gespecialiseerd in huidverbetering voor stralende huid

LAREN Xcellent Skin gaat verhuizen naar de Zevenend 31 en verandert ook van naam. Vanaf zaterdag 22 juni gaat de schoonheidssalon van huidcoach Silvia Atanasova verder onder de naam 'Xcellent Skin & Diamonds'.

door Astrid Maas

In de nieuwe salon komen drie behandelkamers en daarnaast komt er in de winkel de nieuwe juwelenlijn van Guinnot. De juwelen worden geproduceerd in Antwerpen en rechtstreeks aan de winkel geleverd. "Dit is de eerste winkel in Nederland die deze juwelen mag verkopen", vertelt Silvia. "De juwelenlijn bestaat voornamelijk uit witgoud, met één of meerdere diamanten."
Natuurlijk blijft in de salon de huidverbetering van cliënten belangrijk. "Ik ben een gediplomeerde huidcoach. Bij hannah als bij Obagi heb ik de interne opleiding gevolgd en werk ook met deze producten voor een mooie huid." Tijdens een intakegesprek begint Silvia eerst met een huidanalyse, bespreekt wat de klant graag wil en waar behoefte aan is. "Daarna maak ik een stappenplan. Om de huid te verbeteren, kan ik verschillende technieken aanpassen waaronder bindweefselmassage. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor onderhuidse verklevingen worden opgeheven en werkstoffen beter opgenomen worden. Het resultaat is vermindering van rimpels en littekens en verbetering van de huidstructuur, huidteint en huidweerstand. Ook mannen komen voor deze behandeling naar mijn salon." Tevens kun je bij Silvia terecht voor een fruitzuurbehandeling. "Met fruitzuur wordt het flinterdunne bovenlaagje van je huid verwijderd, zodat de huid weer nieuwe huidcellen aanmaakt. Door deze behandeling word je huidconditie aanzienlijk verbeterd en voorkom je vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. Ik ben ook gespecialiseerd in het behandelen van littekens en grove poriën van acne. Acne wordt vaak veroorzaakt door hormonen of verkeerde voeding. Sinds kort bied ik in mijn salon huidsuppletie van Cellics aan voor skincare van binnenuit. In de nieuwe salon ga ik samenwerken met een schoonheidsspecialiste die zich ook gaat specialiseren als huidcoach. Het is elke keer weer geweldig als klanten met een mooie en stralende huid de salon verlaten." De opening van Xcellent Skin & Diamonds is op zaterdag 22 juni vanaf 15.00 uur met een gratis huid- en collageenmeting. "Er is een medewerkster van het hannah promotieteam aanwezig die advies geeft over de producten. We gaan de gasten ook verrassen met een 'Diamond' cocktail. In een glas met champagne zit een Swarovski kristal en in twee glazen een echte diamant. Spannend wie de diamant in het glas heeft."

Xcellent Skin & Diamonds, Zevenend 31, Laren, 06-248 25 878, www.xcellentskin.nl.