'TGVS heeft zich akkoord verklaard met tarieven'

Vervolg voorpagina

TGVS is toen niet in hoger beroep gegaan. "TGVS heeft zich vervolgens ingeschreven bij de Europese aanbesteding en zich met de tarieven, eisen en de regeling over de indexatie van de tarieven akkoord verklaard", aldus het college.
"In 2018 heeft TGVS zich opnieuw akkoord verklaard met de nieuwe (verhoogde) tarieven en de wijze van indexatie. De bestuurders van TGVS hebben dus twee keer voor akkoord hun handtekening gezet onder de tarieven."

Geen hinder inwoners

Hoewel de colleges de gang naar de rechter door TGVS betreuren, vinden zij het tarief voor huishoudelijke hulp toereikend. "Wij hechten eraan te benadrukken dat er geen aanleiding is dat inwoners hinder ondervinden van de door TGVS aangekondigde kortgedingprocedure. Het kort geding heeft geen effect op de bedrijfsvoering door TGVS en de continuïteit van de door TGVS geleverde Wmo-ondersteuning", laten de regionale colleges in een schrijven weten.


Gouden plak voor Eemnesser touwtrekker

EEMNES/LAREN Fabian Vos, lid van touwtrekvereniging (TTV) Touwtje uit Laren, is zaterdag in de prijzen gevallen.

Als gastspeler bij Touwtrekvereniging Okia uit Holten wist hij tijdens het Nederlands kampioenschap in de klasse tot 600kg (team bestaat uit acht personen) een gouden plak te behalen. Het NK werd dit jaar gehouden in Dalerpeel. TTV Touwtje zelf is in de klasse tot 540kg met een zestal op de zevende plaats geëindigd.


Dader van aanrijding gevlogen

LAREN Op het kermisterrein is een automobilist zaterdag tussen 14.15 en 14.30 uur tegen een blauwe auto (Volkswagen) gereden. Een briefje is echter niet achtergelaten.

De wagen is rechtsachter flink beschadigd en het kan haast niet dat de dader niets gemerkt heeft. Wie iets gezien heeft, kan zich melden bij de politie.