JOB-festival voor BEL'ers in Oostermeent in Huizen

BEL Stichting ReconnAct Jobmaatjesproject HBEL organiseert zaterdag 5 oktober van 13.00 tot 17.00 uur een interessant en uitdagend JOB-festival in winkelcentrum Oostermeent in Huizen.

Het festival staat in het teken van werk en werkgelegenheid. Ondanks dat de economie floreert, staan honderdduizenden mensen aan de kant. De gemeenten Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren (HBEL) proberen via het Zicht Op Werk-programma daar iets aan te doen. Het Jobmaatjesproject van Stichting ReconnAct wordt daarbij door de gemeenten al bijna drie jaar succesvol ingezet.
Tijdens het JOB-festival presenteert ReconnAct de resultaten van het jobmaatjesproject in de HBEL-gemeenten. Maar er is meer. In workshops kunnen bezoekers zich laten informeren over het maken van een sterk CV of een goed LinkedIn-profiel. Ook kunnen zij tips krijgen om zich (nog) beter te presenteren en kunnen bezoekers gratis een goede, zakelijke profielfoto laten maken. Er zijn ook interessante inleidingen en lezingen. Tot slot zijn er leuke 'verwenmomenten' als een stoelmassage of stylingadvies. Kortom, het belooft een mooie, informele, kansenvergrotende middag te worden voor mensen die graag (weer) aan het werk willen, maar niet precies weten hoe dat het beste aangepakt kan worden. Daarnaast is de middag ook geschikt voor mensen die het leuk vinden om anderen te begeleiden naar een nieuwe baan en voor bedrijven die vacatures hebben en bereid zijn op een iets andere plek te zoeken naar die enthousiaste kandidaat. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar hbel@stichtingreconnact.nl.