Bijzondere gast bij EGE-dienst in Hilt

EEMNES Spreker en zanger Gendro Schijf is zondag 1 september te gast tijdens de dienst van de Evangelische Gemeente Eemnes. Deze vindt om 10.00 uur plaats in De Hilt. Schijf verzorgt spreekbeurten door het hele land en zingt daarbij liederen met zijn band.

Schijf (1976) vond dankzij het KRO-NCRV-programma Spoorloos in 2008 zijn biologische ouders terug. Begin 2017 was hij tevens te zien in het programma De Verandering, waar hij vertelt over de zwarte periode in zijn leven; zijn identiteitscrisis. "Ik heb door de Spoorloos-zoektocht ontdekt dat als je echt verandering wilt in je leven, je eerst eerlijk naar jezelf moet kijken. Dat heeft grote invloed op elke stap die je daarna zet. Ik, als geadopteerde, weet uit eigen ervaring welke valkuilen je tegen kunt komen en ben gaan zoeken naar waarden die belangrijk zijn in gezin, relatie, werk en tijd", zegt Schijf.

Hij heeft enkele jaren gewerkt als vocalist voor de EO-jongerendag en werkte mee aan diverse tv- en radioprogramma's. Hij zingt in een band, trad op in Opwekking en Opwekkingsconferenties en nam een eigen cd op.