Bijeenkomst over dementie

BLARICUM Tergooi Blaricum organiseert 25 september van 19.30 tot 21.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst over het diagnosticeren van dementie.

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst voor alle inwoners uit de regio geeft een team van Tergooi geriatrie, neurologie en gezondheidszorgpsychologie hierover voorlichting. Aansluitend kunnen er vragen worden gesteld. Aanmelden kan via de website van Tergooi (www.tergooi.nl).


A27 komend weekend dicht t.h.v. Eemnes

EEMNES Rijkswaterstaat vervangt van vrijdag 13 september 21.00 uur tot zondag 15 september 09.00 uur op de A27 een deel van de asfaltdeklaag.

In verband met deze werkzaamheden is de A27 tussen knooppunt Eemnes en afrit Almere-Haven (36) in de richting van Almere afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.


50 jaar bingo Ons Genoegen

LAREN Buurt- en speeltuinvereniging Ons Genoegen pakt zaterdag 14 september (20.00 uur) in het kader van '50 jaar bingo' extra uit.

"Het prijzenpakket is uitgebreid, dankzij de gulle giften van diverse winkeliers", laat beheerder Berber van der Weg weten. De hoofdprijs is een weekendje weg t.w.v. 150 euro.


Ook Larense kids gratis lid

LAREN Kinderen uit Laren kunnen nu ook gratis lid worden van de bibliotheek. "Hiermee is het jeugdabonnement in ons hele werkgebied gratis", vertelt een woordvoerder van de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Kinderen die al lid zijn van de bibliotheek hoeven niets te doen. De huidige pas wordt automatisch aangepast naar het gratis abonnement per vervaldatum. Kinderen die nog geen lid zijn, kunnen met een geldig legitimatiebewijs langskomen.