Marianne en Karin in You and Me Store.
Marianne en Karin in You and Me Store. Foto: Bob Awick

You and Me Store verkoopt nieuwe modemerken, outlet en secondhand

LAREN You and Me Store zit sinds half september in Laren en is een bijzondere winkel met nieuwe, outlet- en secondhanddameskleding van de beste modemerken.

door Astrid Maas

"Ik ben vijftien jaar geleden begonnen met een winkeltje in 's-Graveland met tweedehandskleding", vertelt eigenaresse Karin van Rijn vol trots. "Deze winkel werd zo populair dat ik na een aantal jaren een grotere winkel heb geopend met daarnaast ook meubels en cadeau-artikelen. En nu een winkel in Laren, samen met Willemijn, Marianne en Charlotte. Onze kracht is dat we iedereen altijd goed advies kunnen geven op een gastvrije manier."

In de You and Me Store is een groot assortiment secondhand- en outletdameskleding. "Secondhand is tweedehandskleding die nauwelijks gedragen is van luxe modemerken zoals By Malene Binger, Chloë, Natan en Ted Baker. De outletkleding is altijd voor de helft van de prijs. In ons assortiment hebben we onder andere jeans van NYDJ, truien van Het Amsterdam en Studio Italy. En we verkopen restanten uit winkels waaronder de merken American Vintage, Denham jeans, MbyM en Modström. Naast nieuwe dameskleding verkopen we ook het modemerk Skatie. Ik ben de enige in Nederland die dit merk verkoopt en het is ook niet online verkrijgbaar."
In You and Me Store kun je ook langskomen voor wollen hoeden, handschoenen, sjaals, handgemaakte stola's, nieuwe en secondhandtassen en sieraden van bekende merken als Biba, By Jamm en Versteeg.

"Behalve kleding en accessoires hebben we een klein assortiment meubels. Een kastje, lampen, schilderijen en serviesgoed. Als er een meubel verkocht is, komt er meteen weer iets nieuws voor in de plaats."
"Wat de winkel zo bijzonder maakt, is dat er iedere week een wisselend assortiment is van outlet- en secondhandkleding. We hebben de nieuwste trends met een unieke mix van stijlen. De kleding in de winkel is voor iedereen betaalbaar, want dat vinden we belangrijk. Ik heb een assortiment dat niet overal te koop is en elke keer word je weer verrast in de winkel. We weten uit ervaring dat klanten daarvoor altijd bij ons terugkomen. En dat maakt ons zo speciaal."

Als je secondhandkleding wilt inleveren, kun je contact opnemen met de You and Me Store aan het Noordereinde 249 in 's-Graveland, 035-656 1040, om een afspraak te maken om de kleding daar af te leveren.

Iedere week is er een wisselend kledingassortiment

You and Me Store zit aan Zeveneind 4b in Laren, 035-656 10 40. Voor meer informatie mailen naar info@yandm.nl of kijk op www.yandm.nl.