Komedie In de Vlaamsche Pot in Het Vitus

BLARICUM Toneelvereniging Blaricum brengt op 14, 15 en 16 november, onder regie van Lydia van Ameijden, de komedie In de Vlaamsche Pot in Het Vitus aan de Kerklaan.

In de jaren 90 zat heel Nederland op zaterdagavond aan de buis gekluisterd om te genieten van - en vooral te lachen om - de escapades in restaurant In de Vlaamsche Pot met de klunzige kelner Frits - helemaal gek op serveerster Dirkje -, eigenaar Karel en zijn vriend, kok Luciën en alle passerende gasten.

De toneelversie laat het publiek nu genieten van enkele idiote ontwikkelingen. Het wordt televisiekijken op z'n best, aangestuurd door Frits en Dirkje, die vechten om de afstandsbediening, met een inkijkje in het leven, zoals Frits ze noemt van 'twee ouwe nichten' en lachen om een oude schoolvriendin die niet alleen zorgt voor mysterieuze gasten, maar ook haar best doet om Luciën weer 'in de kast' te krijgen…

De zaal gaat om 19.30 uur open, aanvang 20.15 uur. Kaarten à 9 euro zijn te reserveren via 06-22196851 of www.toneelverenigingblaricum.nl.