Gratis pizza voor jongeren

EEMNES Jongeren tussen 12 en 18 jaar uit Eemnes zijn donderdag 14 november (17.30 tot 19.00 uur) welkom in de raadzaal van Eemnes om hun mening te geven over chill-, sport- en speelplekken in de buurt.

Ze krijgen daarbij pizza te eten! In verband met de bestelling wel even van tevoren aanmelden: yorun.vankasteel@belcombinatie.nl.


Wandelclub start met heidetocht

LAREN Na het daverende succes van de elfde editie van de Gooise Vierdaagse afgelopen zomer, met als verrassend hoogtepunt de toekenning van de Larense erepenning, staat de wandelclub weer te trappelen voor een nieuw seizoen maandelijkse groepstochten door de fraaie regio.

Afgetrapt wordt op zondag 10 november met een 19 kilometer lange wandeltocht vanuit Laren over de Westerheide, het Spanderswoud en de Franse Kampheide naar Bussum, en terug via de heidevelden tussen Bussum, Hilversum en Laren. Start en finish zijn bij SV Laren'99 aan het Schuilkerkpad in Laren. Tussen 8.45 en 9.15 uur kan er in de kantine worden ingeschreven. Om 9.30 uur gaat het gezelschap op pad. Er wordt een bijdrage van 3,50 euro (KWBN-leden 2,50 euro) gevraagd voor de koffie met koek onderweg. Honden mogen niet mee. De twaalfde Gooise Vierdaagse wordt gehouden van 10 tot en met 13 juni 2020.


Inzameling klein speelgoed voor kinderen in Sierra Leone

BLARICUM Bij Albert Heijn in het centrum van Blaricum is zaterdag een actie voor het goede doel Stichting actie4kids van start gegaan.

Tot en met 20 november wordt er klein speelgoed (afmeting max. 10 x 20 cm) ingezameld voor 8.000 kansarme kinderen in Sierra Leone. Dit speelgoed wordt samen met schoolspulletjes en toiletartikelen verpakt in achtduizend schoenendozen. Met mooi speelgoed, kleurpotloden en/of puntenslijpers zullen de kinderen in Afrika erg blij zijn.