Bibliotheekpas voor jeugd ook in 2020 gratis

LAREN De biblotheekpassen voor kinderen tot en met 12 jaar uit Laren worden ook in 2020 gratis verstrekt. Dat heeft de gemeenteraad besloten.

Kinderen die al lid zijn van de bibliotheek hoeven niets te doen. De huidige pas wordt automatisch aangepast naar het gratis abonnement per vervaldatum. Kinderen die nog geen lid zijn, kunnen met hun ouders/verzorgenden langskomen bij de bibliotheek. Vergeet dan niet een legitimatiebewijs mee te nemen.
Meer informatie over het gratis jeugdabonnement op www.bibliotheekhlb.nl.


Walking hockey start nu ook bij LMHC

LAREN Na het succes met walking football en het Oldstars Sportfestival probeert Sportief en Gezond BEL meer mensen aan te spreken met een nieuw aanbod, namelijk Oldstar walking hockey op de velden van LMHC.

OldStars hockey is bedoeld voor 50/60-plussers. Zij hockeyen vanuit het principe dat er niet gerend mag worden, dit om blessures te helpen voorkomen. De sociale aspecten, zoals samen een kopje koffie of thee drinken, elkaar ontmoeten, zelfredzaamheid en meedoen aan hockey, zijn minstens net zo belangrijk als het spelletje zelf. OldStars hockey is zowel voor mannen als vrouwen bedoeld.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor twee gratis proeflessen via senioren@lmhc.nl. Meer info op www.lmhc.nl.