Expositie 'Blaricumse kunst raakt je!'

BLARICUM De Atelierroute Blaricum bestaat dit jaar vijftien jaar. Om dat te vieren gaat de succesvolle verkoopexpositie Blaricumse kunst raakt je! in herhaling.

Voor deze gezamenlijke expositie hebben 25 Blaricumse kunstenaars ruim driehonderd kunstwerken ingebracht. Hun doel? Bezoekers inspireren tot leuke en vooral persoonlijke decembercadeaus. Kunstzinnig, betaalbaar, inpasbaar in je huis. Het wordt weer een zeer gevarieerde expositie met schilderijen, beelden, glasobjecten, papierkunst, keramiek, fotocollages en sieraden. Altijd uniek en maximaal 15x15x15 cm groot", laat mede-organisator en deelneemster Angélique van den Brink weten.
Kopers zijn op zaterdag 23 november van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 24 november van 19.00 tot 21.30 uur welkom op de Noolseweg 1. Parkeren kan op het Oranjeweitje.


Parkinson Café

LAREN Neuroloog dr. Krul is donderdag 21 november aanwezig in het Parkinson Café, dat gehouden wordt in Theodotion aan de Werkdroger 1.

Hij spreekt voornamelijk over de historie van parkinson. Hierna kunnen de aanwezigen vragen stellen. Na afloop is er een samenzijn met een drankje. De toegang is vrij. Aanvang 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur). Koffie en thee staan klaar. Meer informatie: www.parkinsoncafelaren.nl.


Volop kerst bij Kringloop

EEMNES In KringloopCentrum Eemnes zijn vanaf maandag 2 december weer volop kerstspullen te vinden. Door deze spullen tweedehands in plaats van nieuw te kopen, draagt de koper bij aan een beter milieu.

De medewerkers zijn hard bezig met de voorbereidingen om alles te sorteren en te prijzen. Het gaat om kerstballen, maar ook kerstkleding, kerst-cd's en kerstboeken. "Het is ieder jaar weer een enorme klus om alles op tijd in de winkel te krijgen, maar ook een leuke bezigheid voor de medewerkers", meldt directeur Caroline van den Broek. De kringloopwinkel in Eemnes kan altijd extra handen gebruiken. Mail dan naar info@kceemnes.nl of bel met jobcoach Rein, 06-16448442.