'Bergetappe' wandelclub

LAREN Maar liefst vier 'bergen' moeten er worden bedwongen tijdens de tweede najaarswandeling van de Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi op zondag 8 december. De 18 kilometer lange tocht voert de wandelgroep naar landgoed Larenberg (achter het Tergooi-ziekenhuis), de Tafelberg, het Huizerhoogt en de Woensberg. Halverwege is er een koffiestop bij handbalclub SDS'99 in Blaricum.

Via Mauvezand, Gooiergracht en Postiljonheide keert het gezelschap terug naar start- en finishplaats SV Laren'99 aan het Schuilkerkpad in Laren. Inschrijven kan tussen 8.45 en 9.15 uur in de kantine van de Larense voetbalclub, waarna de groep om 9.30 uur op pad gaat. Deelname kost 3,50 euro, KWBN-leden 2,50. Honden mogen niet mee.

De start van het seizoen in november was een groot succes met maar liefst 130 deelnemers. De komende groepswandelingen in 2020 zijn op 12 januari, 9 februari, 8 maart en 5 april. Vanaf heden kan er via de site tevens worden ingeschreven voor de Gooise Vierdaagse die van 10 tot en met 13 juni 2020 wordt gehouden.


Honingkeuring bijenvereniging

LAREN De VBBN Laren-Blaricum houdt maandag 9 december vanaf 20.00 uur de traditionele honingkeuring bij Ons Genoegen aan de Smeekweg.

Deze avond is niet alleen bedoeld voor leden en donateurs. Iedereen die het leuk vindt om de reeds gekeurde honing mee te proeven, interesse heeft in de lezingen of gewoon van gezelligheid houdt, is welkom.