Uitbreiding filmaanbod in Brinkhuis

LAREN Filmliefhebbers opgelet: het Brinkhuis begint in januari 2020 met meer filmvoorstellingen. De uitbreiding vindt plaats op dinsdag (19.30 uur) en donderdag (14.30 uur). Het is een proef. "Maar als blijkt dat dit een succes is dan gaan we het ook na januari doorzetten", laat een woordvoerder van het Brinkhuis weten.

In het Theater aan de Brink worden al vele jaren met succes films vertoond; van comedy, romantisch en waargebeurd tot documentaire. "Omdat we zien dat steeds meer mensen de weg vinden naar ons mooie filmtheater gaan we, als pilot, volgend jaar in januari op meerdere dagen films vertonen. Nu is dit alleen op woensdagmiddag om 14.30 en woensdagavond om 19.30 uur mogelijk. De mooiste Filmhuis-films om de hoek."

Een bezoek aan Film aan de Brink is sociaal en toegankelijk voor iedereen, en kost 5 euro. Er zijn maximaal 68 zitplaatsen. De kaartjes voor de filmvoorstellingen zijn online te bestellen via het ticketsysteem op www.hartvanlaren.nl. Op de dag van de voorstelling zijn ze te koop vanaf 12.30 uur.