Date gezocht voor kerstdagen!

LAREN De kerstdagen naderen en daar kijkt niet iedereen naar uit. Zo ook een dame (67) uit Laren, zonder familie. Zij zou tijdens de komende feestdagen dolgraag met iemand buitenshuis gaan lunchen. Op dit moment kijkt ze als een berg tegen de kerst op, omdat ze die - zoals het er nu naar uitziet - alleen moet doorbrengen.

Ze is op zoek naar een date - niet op liefdesgebied, maar puur vriendschappelijk - met een man of vrouw tussen de 60 en 70 jaar met een brede interesse, die het leuk vindt om met kerst een afspraak te maken. Dat mogen ook meerdere ontmoetingen zijn, zodat beide dagen gezellig worden!

Eenzaamheid onder mensen is nog altijd groot, wordt ook bevestigd door Versa-welzijnswerker Afke Nijhof. "Soms zijn mensen maar één of twee stappen verwijderd van eenzaamheid", zegt zij. "Dat kan liggen aan de persoon, de gezondheid waardoor je niet meer in staat bent om activiteiten te ondernemen of gewoon botte pech omdat je buurman waar je leuk contact mee hebt gaat verhuizen buiten de regio, meerdere vrienden je ontvallen en ook nog je hondje doodgaat."

Niemand hoeft met kerst toch alleen te zijn? Reacties mogen gestuurd naar redactie@laardercourant.nl.