Volkskerstzang in Dorpskerk

BLARICUM In de Dorpskerk aan de Torenlaan vindt donderdag 19 december om 20.00 uur een volkskerstzang plaats. Zoals elk jaar is er naast de traditionele samenzang ook weer gezocht naar de muzikale medewerking van een bijzonder koor.

Dit jaar luistert het koor Glorify uit Meppel onder leiding van Jaap Kramer de volkskerstzang op met bekende en minder bekende spatzuiver gezongen kerstliederen onder begeleiding van vleugel en orgel.
De avond wordt traditioneel afgesloten met glühwein en warme chocolademelk. De toegang is vrij.


Kerstliedjes zingen tussen de kunst

LAREN Op initiatief van Laarder Thijmen Jacobsse worden op 18, 19 en 20 december in het Rabobankgebouw aan de Burg. van Nispenstraat christmas carols gezongen, midden tussen de kunst van Door de Bank genomen.

Iedereen is welkom. Er wordt vanavond en morgen vanaf 16.30 uur geoefend. De uitvoering is tijdens Lichtjesavond op 20 december om 18.30 uur.


Creatief Schrijven

REGIO De bibliotheek HLB start vrijdagmiddag 17 januari in Huizen een cursus Creatief Schrijven. Deze levendige en praktische cursus door schrijfdocent Marjan Leunissen is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk. Inschrijven kan via www.bibliotheekhlb.nl.