Gezinsdienst met kerst in De Hilt

EEMNES De Evangelische Gemeente Eemnes (EGE) organiseert op eerste kerstdag om 10.30 uur in de theaterzaal van De Hilt een kerstdienst. Het thema is: 'Hope is Born', want Jezus is de levende hoop die werd geboren, meldt Mieke Griffioen namens de EGE.

"Tijdens deze feestelijke dienst worden we op verschillende manieren meegenomen in het kerstverhaal. Door muziek en zang, een hoopvolle kerstboodschap en natuurlijk het samen zingen van kerstliederen. Het is een echte gezinsdienst met liederen en verhalen voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. We sluiten rond 11.45 uur af met koffie en iets lekkers in de foyer."
Iedereen is van harte welkom.


Inzameling DE-waardepunten Voedselbank

BEL Het inzamelen van DE-waardepunten voor de Voedselbank Gooi & omstreken is een groot succes.

Inmiddels zijn er al heel veel waardepunten ingeleverd, die door Douwe Egberts worden omgezet in pakken koffie voor de voedselpakketten.

Inleveren

De hele maand december kunnen nog waardepunten ingeleverd worden. Er staan inzameldozen waar de punten (liefst gebundeld) ingeleverd kunnen worden: Blaricum - AH Huizerweg, Eemnes - Coop. Minnehof, Laren - AH aan het Zevenend en Jumbo op Plein 1945.


Kerstconcert Sint Jans Schola

LAREN In de Sint Jansbasiliek aan de Brink 31 geeft de Sint Jans Schola op tweede kerstdag (26 december) om 14.00 uur weer het traditionele kerstconcert.

Naast de Schola-zangers wordt medewerking verleend door organist Bas Groenewoud. Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans Rikkert de Koe. Het concert belooft ook dit jaar weer veel luistergenot te geven met muziek door de eeuwen heen.

Vrij toegang

De kerkdeuren gaan open om 13.30 uur. De toegang is vrij, wel een deurcollecte na afloop. Info: www.sintjansschola.nl.