Bedrijfsleider Henk van Aggele.
Bedrijfsleider Henk van Aggele.

Uitgebreid assortiment met dagverse bloemen

Van Beest Bloemen en Planten is een winkel met uitgebreid assortiment dagverse snijbloemen, boeketten, bloemwerk in glas, cadeaus, kamer- en buitenplanten.

"Onze goede naam is te danken aan de dagverse, aparte en kleurrijke losse bloemen en de goede prijs-kwaliteitsverhouding", aldus bedrijfsleider Henk van Aggele. "Ons inkoopteam koopt dagelijks de bloemen op de bloemenveiling van Aalsmeer of rechtstreeks bij verschillende kwekers. Omdat we groot inkopen en dus geen tussenhandel nodig hebben, kunnen we onze bloemen aanbieden voor een zeer betaalbare prijs."
Henk vertelt vol enthousiasme dat er altijd een vast en leuk team in de winkel staat. "We weten dat klanten het fijn vinden dat ze een vast aanspreekpunt hebben en dat we ze altijd kunnen helpen met het samenstellen van een mooi boeket. Ook zijn we altijd klantvriendelijk, heel creatief en vinden ons werk echt heel leuk. Dat stralen we dan ook uit naar onze klanten." Je kunt je eigen boeket samenstellen, maar er staat ook een grote variatie aan kant-en-klare boeketten die je zo mee kunt nemen. Van een klein boeketje in een vaasje tot een kleurrijk verjaardagsboeket. "De boeketten worden elke dag vakkundig door ons eigen team gemaakt!"
Van Beest is een familiebedrijf met acht filialen en bezorgt boeketten door heel Nederland. "Als je voor 14.00 uur een bestelling doet bij ons in de winkel of op de website kan het dezelfde dag nog afgeleverd worden. In de winkel kun je ook terecht voor rouwbloemboeketten voor op of naast de kist. We kunnen zo'n boeket in overleg maken, zodat je het direct mee kunt nemen. Of we maken het rouwstuk op bestelling en bezorgen het zelf in de provincie Utrecht op een privéadres of bij een rouwcentrum." In de winkel staan ook binnen- en buitenplanten, vazen, potten en cadeauartikelen zoals kandelaars en waxinelichthouders. "Met deze sfeerartikelen kun je je woonkamer een stuk gezelliger maken of cadeau geven."