De nieuwe inrichting van De Tafelberg.
De nieuwe inrichting van De Tafelberg. Foto:

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is vernieuwd

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg heeft een nieuwe inrichting met een gezellige, huiselijke sfeer. En als je op het grote terras zit, kun je genieten van het mooie uitzicht over de Tafelbergerheide.

De Tafelberg is een heerlijke plek voor ontbijt, kopje koffie, lunch, borrel of diner. "We zijn vernieuwd en meer een 'All day, every day' gelegenheid geworden", aldus Lodewijk Keulen, die het restaurant twee jaar geleden heeft overgenomen. "In het begin is alleen de menukaart veranderd, maar nu willen langzaamaan de Tafelberg veranderen naar de wensen van de buurt en zijn we begonnen met het interieur."

Lodewijk vertelt dat je hier makkelijk kunt afspreken voor je werk want het ligt vlakbij de A1, met je kinderen die hier heerlijk kunnen spelen en dan kun jij in een loungehuisje genieten van een borrelhap met een glas wijn of een koud biertje of je komt op woensdagavond met het gezin voor een verse pizza uit de houtoven. "We zijn nu een plek met de buurt, voor de buurt en in de buurt. Voor iedereen van jong tot oud."

In de keuken worden verse ingrediƫnten en eerlijke producten gebruikt. "Onze koks maken alles zelf zoals het deeg voor de pizza en de sauzen en soepen. Het gehakt voor de hamburgers is ontwikkeld samen met de Lindenhoff. We werken ook samen met lokale ondernemers, zoals De Gouden Ton. Een groot deel van het assortiment komt bij de Hocras uit Bussum vandaan".

Voor de kinderen is er een simpel en lekker menu met pizza bambino, kidsburger en een klein visje.

Met mooi weer kan iedereen genieten op het mooie terras. "Op het terras zijn 200 zitplaatsen en vijf loungehuisjes. Wat natuurlijk ook niet ontbreekt is de grote parkeerplaats. De Tafelberg is de ideale plek om naartoe te gaan voor de ontspannen sfeer en het lekkere eten."