Chris en Sylvia Spilt van De Boedelwagen.
Chris en Sylvia Spilt van De Boedelwagen. Foto:

De Boedelwagen is een sfeervolle woonwinkel

In De Boedelwagen kun je fijn rondsnuffelen tussen de tweedehandsmeubels en de mooi opgemaakte tafels en kasten met woonaccessoires.

"In onze gezellige winkel staat een uitgebreid assortiment tweedehandsmeubels zoals kasten, stoelen, houten banken en tafels in een brocante, vintage, retro, klassieke of moderne stijl", aldus eigenaar Chris Spilt, die samen met zijn vrouw Sylvia de winkel runt. "Als je een meubel thuis hebt staan waar je vanaf wilt, kun je contact met ons opnemen. We vragen foto's te mailen zodat wij een prijs kunnen bepalen die afhankelijk is van hoe het meubelstuk eruitziet en of het wel op niet opgeknapt moet worden. We halen het meubel op en rekenen af." Soms kan een kast of tafel meteen in de winkel staan en soms moet het opgeknapt worden. "Met opknappen bedoelen we overschilderen of bijvoorbeeld een nieuw blad voor een tafel. En wat voor ons belangrijk is, is dat we de prijzen van de meubels betaalbaar houden voor iedereen."
Sylvia vertelt dat het winkelassortiment elke dag anders is. "Ook verkopen we huisraad zoals klokken, kandelaars, spiegels, lampen, lantaarns, schilderijen en veel woonaccessoires. Het grootste gedeelte van onze accessoires en verlichting is nieuw en kopen we zelf in. We horen vaak van de klanten dat ze de combinatie van tweedehands en nieuw heel verrassend vinden en zien veel klanten die een of twee per week bij ons binnenlopen om even rond te snuffelen of ze weer iets moois of leuks kunnen vinden." Als je een meubel in de winkel koopt of via de site, is de aflevertijd binnen drie dagen. Chris: "Maar we kunnen ook een andere afspraak maken. Ook leveren we spullen af door heel Nederland en in het buitenland met een vaste koerier. Wil je het liever zelf ophalen dan kan dat: voor onze winkel is genoeg parkeerruimte."
De Boedelwagen bestaat op vrijdag 5 april vijf jaar en dat wordt gevierd op vrijdag 5 en zaterdag 6 april met leuke acties en een hapje en drankje.