Afbeelding
Foto: Bob Awick

Alles voor je slaapkamer bij beddenspeciaalzaak Pockets Laren

Pockets Laren is dé specialist op het gebied van boxsprings, pocketmatrassen en boxspringbedden van topmerken Avek, VanDyck en Treca tegen een betaalbare prijs.

In de winkel staan complete boxsprings, maar ook de losse onderdelen zoals de matrassen en hoofdborden zijn te koop. "Daarnaast verkopen we ook bed- en badtextiel, kussens, plaids en dekbedden van VanDyck en woonaccessoires, zoals bedlampjes en in- en uitstapverlichting voor onder je bed", vertelt Hanneke van Driel, die samen met haar echtgenoot Martin eigenaar van de winkel is. "We hadden nooit gedacht dat we een beddenspeciaalzaak zouden beginnen." Hanneke en Martin hebben al ruim twintig jaar een eigen ontwerpstudio gespecialiseerd in de woonbranche. "Een klant had een boxspringfabriek, wilde graag een eigen winkel beginnen aan de Torenlaan 2 en vroeg aan Marin om een tekening te maken. De klant gaf op een gegeven moment aan dat het niet meer doorging. Zonder dat we het van elkaar wisten, dachten we: misschien is dit iets voor ons. Toen ik de winkel binnenstapte, had ik meteen het gevoel: dit wordt onze winkel. Binnen zes weken waren we open en we zijn nog steeds heel blij dat we deze stap hebben gezet. In november bestaan we vijf jaar."

Sinds kort verkopen ze ook het merk Treca. "Dat zijn handgemaakte bedden van topkwaliteit die geweldig liggen. Net zoals Avek en VanDyck, Dit zijn Nederlandse merken die ook alles zelf maken en waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding heel goed is." Hanneke staat samen met José in de winkel. "Als mensen langskomen dan luisteren we altijd goed naar de wensen om een persoonlijk slaapadvies te kunnen geven. We zijn expert op beddengebied door onze ervaring. Het gebeurt vaak dat mensen pas voor een ander matras komen als ze klachten hebben zoals lagerugpijn, veel draaien in bed en vaak wakker liggen. Daarom vragen we aan de klanten wat er niet bevalt aan hun oude matras en wat de eventuele klachten zijn, zodat we het juiste matras of boxspring kunnen adviseren. Je moet goed beseffen dat je een derde van je leven in bed ligt, dus een goed bed is heel belangrijk. Maar niet alleen het matras, ook een goed kussen zorgt voor meer rust. Als je een nieuw matras of topper koopt, is het belangrijk dat de kussen afgestemd is op je nieuwe matras. Een kussen moet namelijk de ruimte tussen je schouder en oor opvullen. Klanten kunnen in de winkel op verschillende soorten matrassen liggen en voelen wat het beste past. We hebben voor elke klant een mooi en passend bed in verschillende prijsklassen." Hanneke vertelt dat ze ook bij mensen thuis komen om advies te geven. "Soms is het niet nodig om een heel nieuw bed te kopen en kun je volstaan met een nieuw topmatras, want de boxspring kan nog goed zijn."

Bij Pockets Laren verkopen ze ook bedtextiel op maat zoals dekbedovertrekken van 160 cm, maar ook voor bedden met hoge hoeken of een hoeslaken van 240 bij 220 cm. "Dit zijn geen standaardmaten; we laten ook kussens op maat maken van bijvoorbeeld 80 bij 80 cm. Als je hier een bed, boxspring of pocketmatras koopt, dan leveren we dat thuis af. Maar onze eigen transporteur levert het ook af in het buitenland. Kom langs en we kunnen iedereen adviseren op het gebied van slapen."

BeantwoordenDoorsturen

Afbeelding