Medewerkers van Vitaal Thuiszorg.
Medewerkers van Vitaal Thuiszorg. Foto:

Vitaal Thuiszorg doet het anders

Vitaal Thuiszorg biedt de beste zorg aan mensen die thuis zorg of ondersteuning nodig hebben. Omdat de vraag naar zorg toeneemt, zoekt Vitaal Thuiszorg betrokken collega's die helpen om aan alle vragen te voldoen.

"We zijn een jonge en dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is", legt directeur Esther Hoekzema uit, verpleegkundige en ook bestuurder van de organisatie. "Ons streven is om de beste zorg en dienstverlening op maat aan te bieden. Dat doen we door de zorg over te laten aan onze professionals. We zorgen voor al het papier- en regelwerk, zodat de zorgverleners hun handen vrij hebben om te doen waar ze goed in zijn en dat is zorgen voor anderen."

"Als huishoudelijk medewerker hoef je geen ervaring te hebben, want we geven daar een opleiding voor. Bij de cliënten doe je huishoudelijk werk zoals stofzuigen en dweilen en soms een boodschapje. Daarnaast heb je ook een sociale taak en word je komst erg gewaardeerd door de cliënten. We zijn flexibel en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent, zelfs op de zaterdagochtend. Ook heb je inspraak in welke plaatsen je ingezet wilt worden. Vanaf zeventien jaar, met de juist instelling en de bereidheid om onze opleiding te volgen, ben je van harte welkom."

"Als je verpleegkundige of verzorgende bent, kom dan ook bij ons solliciteren, want we zorgen dat je jouw werk kunt doen zonder overige (administratieve) taken. We hebben goede arbeidsvoorwaarden en als je bij ons komt werken, krijg je een auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken. Heb je interesse dan kun je contact opnemen met operationeel manager Renée Nijhoff. Renée: "Als je vragen hebt of je twijfelt of dit werk bij je past, dan kun je me bellen of mailen. Ook staat er informatie op onze website. En we hebben een proefperiode om te kijken of het werk ook echt bij je past."