EGV trakteert op gratis theatershow

EEMNES Inwoners worden zondag 19 januari om 19.30 uur in het Huis van Eemnes aan de Noordersingel getrakteerd op een theatershow van Matthijn Buwalda. De toegang is gratis.

Hij is bekend als (lied)schrijver, zanger, columnist en verhalenverteller. Ook voor verschillende artiesten en televisieprogramma's heeft hij liederen geschreven, waaronder Kim-Lian van der Meij en Kinga Bán. Zowel muzikaal als tekstueel balanceren Buwalda's liedjes ergens tussen kleinkunst en Nederpop.
Deze theatershow wordt aangeboden door de Evangelische Gemeente Eemnes en is tevens de aftrap naar een nieuwe locatie voor de gemeente. De Evangelische Gemeente in Eemnes komt elke zondag om 10.00 uur samen in het Huis van Eemnes (theaterzaal) om God te aanbidden, elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen gastvrij te ontvangen.


Internet op
met Klik & Tik

LAREN/BLARICUM Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen maar niet goed weet hoe dit werkt, organiseert de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum in haar vestiging Huizen de gratis computercursus Klik & Tik, het internet op.

Klik & Tik is een computercursus van vier sessies waarin deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen. Tijdens de cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een bevoegd docent stap voor stap hoe de computer werkt. Ook is het mogelijk om thuis of in de bibliotheek zelfstandig verder te werken met het oefenprogramma Klik & Tik. Bij voldoende aanmeldingen wordt de cursus gegeven op donderdag 9, 16, 23 en 30 januari van 13.00 tot 14.30 uur. Info: 035-5257410.


Parkinson Café

LAREN In het Parkinson Café dat donderdag 16 januari vanaf 14.30 uur plaatsvindt in Theodotion aan de Werkdroger 1 wordt door Ingrid Zalme aandacht geschonken aan de Ronnie Gardiner Methode-bewegingstherapie. Het is een multisensorische oefenmethode voor de hersenen. De toegang is gratis. De zaal gaat open om 14.00 uur.