Valentijnsconcert Popkoor Dijksound stijf uitverkocht

EEMNES Popkoor Dijksound geeft op 14 februari een avondvullende voorstelling in het Huis van Eemnes. Vanaf 20.15 uur zingt het koor de sterren van de hemel. Daarin wordt ze bijgestaan door een live-band, zanger Robin van Beek en koppels van dansschool Van Bommel uit Hilversum. Helaas is er voor dit event geen kaartje meer te krijgen.

"Afgelopen vrijdag hebben we de kaartverkoop stopgezet, want we zijn stijf uitverkocht", zegt woordvoerder Peter Oosting trots. Wel kunnen bezoekers die avond gebruik maken van de tact van Dr. Love. "Mensen die iemand willen verrassen, kunnen een e-mail sturen naar concert@dijksound.nl. Natuurlijk blijft dit een verrassing."

Bij Valentijnsdag horen natuurlijk liefdesballades, maar ook stevige popnummers die gaan over liefde, staan op het repertoire. Daarbij kan het publiek denken aan bijvoorbeeld hits van Queen, BLØF, Bon Jovi, Armin van Buuren, Adèle, Billy Joël en Kensington. Een deel van deze nummers bracht Dijksound onlangs ook ten gehore bij optredens tijdens de Parade van Eemnes en eind december in het centrum van Baarn.
Naast de klanken van het Eemnesser popkoor onder leiding van dirigent Olaf Windey, staat deze avond ook een optreden gepland van zanger en vocalcoach Robin van Beek. Als zangcoach begeleidt hij popkoor Dijksound regelmatig, maar coacht hij ook al jaren de kandidaten van talentenprogramma's als The Voice of Holland en X-factor en zangers uit grote musicalproducties, zoals Soldaat van Oranje en The Bodyguard. Eemnes beleeft de primeur en hoort enkele nummers van zijn nieuwe cd.