Cast van 'Alice D'.
Cast van 'Alice D'. Foto: Linde Beemsterboer

Deo et Arti speelt familiestuk Alice D in Theater de Hasselbak

EEMNES Toneelvereniging Deo et Arti speelt binnenkort in Theater de Hasselbak het familiestuk Alice D. Het sprookje Alice in Wonderland wordt op geheel eigen wijze ten tonele gebracht als een doldwaze en grappige familievoorstelling voor jong en oud en wordt geregisseerd door Sjef Smet en Ruud Fecken.

Alice D woont samen met haar moeder Doris. Ze is een dromerig meisje. Zo erg zelfs dat Doris zich zorgen maakt over de geestelijke gezondheid van haar dochter. Alice fantaseert er namelijk op los. Wat als speelkaarten zouden kunnen praten? En wat leuk als je een haastig konijn of slome rups zou kunnen verstaan! Maar is het eigenlijk nog wel leuk als je in dit fantasierijke wereldje gevangen zit en niet meer terug kunt naar je moeder? Spel: Anne Heiwegen, Ghislaine Zegers Veeckens, Ingrid van Proosdij, Linda Halsema-de Boer, Maaike Heiwegen, Mischa Zegers Veeckens, Maxime Stoop en Sanne Vijzelaar.
De voorstellingen zijn te zien op 28, 29 februari en 1, 6 en 7 maart in het theater aan de Hasselaarlaan 1d. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hasselbak.nl of 06-43866771.