Afbeelding
Foto:

Tweede editie Pepper's Comedy Night in Het Vitus Blaricum

BLARICUM Na een succesvolle eerste editie komt Pepper's Comedy Night terug voor een tweede ronde. Op vrijdag 13 maart (20.30 uur) is het wederom lachen geblazen in Het Vitus aan de Kerklaan. Bestel kaarten à 10 euro via http://toneelverenigingblaricum.nl/kaarten.php.

Initiatiefneemster, comédienne en host van de show Marieke Peper heeft weer vier talentvolle comedy-vrienden uitgenodigd om het publiek te vermaken met hun heerlijke humor. Dit keer zijn dat Harry Glotzbach, Chris Silos, José Schuringa en Mark Waumans.
Glotzbach gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Hij is vaste comedian bij het Comedy Café in Amsterdam en presentator bij de maandelijkse Courthouse Comedy Club in Het Tuchthuis in Eindhoven.
Chris Silos begon zijn comedy-carrière bij het legendarische Amsterdamse gezelschap Comedy Explosion! Hij is een rasverteller die zich op een heerlijke manier kan verbazen over hoe onhandig we als mens soms in ons eigen leven staan en kan smakelijk vertellen over z'n eigen gebreken en onhandigheid en ziet humor in iedere ongemakkelijke situatie. José Schuringa was in 2017 finalist van de Comedy Talent-award. Ze speelt verder bij een jeugdtheatergezelschap, produceert, geeft les en verkoopt cowboylaarzen. Ze werd tijdens de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival tweede. Tot slot: Mark Waumans. Hij behaalde in 2015 de finale van de Culture Comedy Award en won de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Deze cynische droogkloot neemt op geheel eigen wijze zijn eigen leven op de hak én iedereen die hij op zijn pad tegenkomt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding