De vlaggen zijn uitgestoken.
De vlaggen zijn uitgestoken. Foto: PR

Feestcomité Eemnes vlagt en Blaricum haakt aan

EEMNES/BLARICUM Na het applaus en het luiden van de klokken om iedereen in deze bizarre coronatijd een hart onder de riem te steken, heeft het Feestcomité Eemnes donderdagavond op de Laarderweg en Wakkerendijk de Eemnesser vlag opgehangen.

"Om onze steun aan iedereen te betuigen. Het is tijd voor aanpassing en dit zullen we met elkaar moeten doen, samen staan we sterk", aldus voorzitter Jeroen de Wit. "Op dit ogenblik zitten we in een periode waarin wat gewoon was, in één keer niet meer zo vanzelfsprekend is. Een tijd waar ons als burger gevraagd wordt, ons te schikken in en te leven naar (tijdelijke) aangepaste regels. Niet meer alleen 'ik’ denken, maar nu juist ook ‘wij’ denken!" De actie kan op veel steun rekenen, want inmiddels hebben vele inwoners ook de Eemnesser vlag uitgehangen.
Blaricummer Frans Ruijter komt - naar een initiatief van Mieke Bakker - met oproep aan zijn mede-inwoners om ook de vlag in top te hijsen. "Wat zal het het mooi zijn om in navolging van onze goede buurgemeente Eemnes ook de gemeentevlag massaal uit te steken. Als teken van saamhorigheid en verbondenheid. Ik reken op jullie." En dat gebeurt!


Afbeelding