Beste lezer,

Het zijn bijzondere tijden waarin we momenteel met elkaar leven. Uw en onze gezondheid staan in alle gevallen voorop bij alle keuzes die we maken. Ik hoop dan ook dat u gezond blijft.

Zoals u uit de landelijke berichtgeving misschien al heeft vernomen hebben de uitgevers van lokale kranten het heel moeilijk. Veel advertenties vallen ineens weg en daarmee de belangrijkste inkomstenbron. Ook wij ontsnappen daar niet aan. Als dat zo doorgaat, komt het voortbestaan van de Laarder Courant de Bel serieus in gevaar.

Als uitgever hebben wij daar inmiddels al de nodige maatregelen voor getroffen door onder meer de productie van het Nieuwsblad voor Huizen en de Laarder Courant de Bel tegelijk te doen: dit betekent dat deze kranten nu beide op donderdag verschijnen.

Extra

Ook zijn wij bezig om onze redactie uit te breiden met Extra-content via de krant en de website. Hierbij wordt het mogelijk om u straks aan te melden als lid van onze krant. Tegen een kleine vergoeding kunt u dan straks meer en eerder het lokale nieuws uit uw gemeente en de regio lezen. Uw bijdrage als lid voor ons voortbestaan is van levensbelang. De komende weken zal ik u hierover verder informeren.

Nieuwsvoorziening

Ondertussen werken wij keihard om de nieuwsvoorziening gewoon door te laten gaan. Ook proberen we samen met de lokale ondernemers, die het óók moeilijk hebben, creatieve oplossingen te bedenken waarmee we elkaar kunnen helpen.

Namens ons hardwerkende team wens ik u veel sterkte tijdens deze onzekere tijden. En blijf vooral gezond.

Adri de Bruijn,
directeur uitgever Enter Media