BLARICUM Dorpshuis de Blaercom in het hart van Blaricum is weer open. In dit multifunctionele activiteitencentrum wordt van alles georganiseerd. Vrijwilligers spelen daarbij een belangrijke rol.

Voor de start van het nieuwe seizoen in september zoeken we nog enthousiaste mensen voor diverse activiteiten. Kijk eens rustig bij onderstaande vacatures, wie weet gaat je hart er sneller van kloppen en start jij in september als nieuw lid van het vrijwilligersteam! Heb je zelf een leuk idee? Bel of mail Afke Nijhof, 06-57370520, a.nijhof@versawelzijn.nl.

Ben jij een enthousiaste kok?
Op donderdagen hebben wij een inloopdag met culturele en sportieve elementen: de Blaer-Kom binnen! Deze gezellige dagen worden afgesloten met een Blaercomdiner. Wij zoeken met ingang van september een vriendelijke een enthousiaste kok, die één à twee keer per maand een maaltijd van twee à drie gangen verzorgt voor maximaal twintig personen.

Gastheer/-vrouw dinsdagochtend of -middag
Terwijl iedereen zijn of haar club bezoekt, schenk jij de koffie en thee, maakt een praatje en ruimt op. Ook spontane bezoekers schenk je aandacht. Werktijden: dinsdag van 09.00 tot 13.00 uur of 13.00 tot 17.00 uur.

Gastheer/-vrouw inloopdag op de donderdag
Op de donderdag hebben wij een inloopdag met culturele en sportieve elementen. Deze dag heet: Blaer-Kom binnen! Werktijden: een aantal uren in de ochtend of een aantal uren in de middag, al naar gelang wat je uitkomt.

Gastheer/-vrouw voor activiteiten op vrijdagochtend
We zijn op zoek naar een spontane gastheer/vrouw die op vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur beschikbaar is om deze goedbezochte ochtend in goede banen te helpen leiden.

Gastheer/-vrouw voor de bridgeclub maandagmiddag
Ter ondersteuning van onze beheerder zijn we op zoek naar een spontane gastheer/vrouw die op maandag van 13.00 tot 17.00 uur beschikbaar is om samen de activiteit van de bridgeclub te begeleiden. Iedere maandag komen er tussen de tachtig en honderd dames bridgen in de Blaercom.
In verband met de coronamaatregelen zijn er tijdelijk geen inloopspreekuren op de vertrouwde adressen in Laren, Eemnes en (op afspraak) Blaricum. De Versa Vrijwilligerscentrale is nog wel gewoon bereikbaar via www.vcbel.nl, 06-82311097, info@vcbel.nl.