Enthousiaste vrijwilliger bij Natuurmonumenten

Bij Speelnatuur van OERRR (Natuurmonumenten in 's-Graveland) heet je gasten welkom en regel je eventueel de betaling. Voor leden is de entree gratis, van overige gasten wordt een bijdrage gevraagd. Werktijden/dagen: je bent één keer per week beschikbaar op zaterdag, zondag, woensdag- of vrijdagmiddag en extra in de schoolvakanties. Contactpersoon: Marceline IJntema, ijntema@natuurmonumenten.nl..

Op visite met je hond bij een eenzame bewoner in Amaris Theodotion

Een eenzame bewoner van Theodotion knapt zeker op van het aaien van een hond of samen met iemand met een hond wandelen. Werktijden/dagen in overleg. Contactpersoon: Karin van Rumt, k.vanrumt@amaris.nl.

Collectant voor de Nierstichting

Vind je het leuk om in Laren in je eigen buurt of juist in een andere wijk te collecteren? We collecteren het liefst tussen 17.00 en 21.00 uur, omdat dan de meeste mensen thuis zijn. Collecteren doe je als vrijwilliger voor de stichting, maar ook voor jezelf. Je kunt mogelijk je buurt beter leren kennen qua omgeving en dorpsgenoten ontmoeten. De collecteweek is tussen 13 en 19 september. Contactpersoon: Lucienne van der Steen, lucie65@xs4all.nl.

Belmaatje voor iemand die eenzaam is bij Handjehelpen

Een belmaatje biedt een luisterend oor. Een gezellig praatje, even samen lachen, of juist meedenken bij lastige vraagstukken. Een wekelijks telefoontje kan voorkomen dat eenzame mensen, denk hierbij aan ouderen maar ook aan jongeren, in een sociaal isolement terechtkomen. Contactpersoon: Natascha Dhondt, ndhondt@handjehelpen.nl.


Vrijwilligerscentrale Blaricum, Eemnes en Laren
De inloopspreekuren op onze vertrouwde locaties starten weer vanaf 31 augustus. U kunt on bereiken via 06-82311097 of info@vcbel.nl. Laren: Het Raadhuis, Eemnesserweg 19, dinsdag 10.00 tot 12.00 uur; Blaricum (alleen op afspraak): Blaercom, Schoolstraat 3
en Wijkcentrum de Malbak, Wetering 122; Eemnes: Huis van Eemnes, Noordersingel 4, donderdag 13.30 tot 15.00 uur.