Film aan de Brink is nu op meerdere dagen geopend

LAREN Het filmprogramma Film aan de Brink is inmiddels onlosmakelijk en al jaren verbonden aan het Brinkhuis aan de Brink in Laren. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar het Larense Filmhuis en daarom komt er nu 'Film op elke doordeweekse dag'.

Het Brinkhuis is in januari 2020 begonnen met meer filmdagen en dat was meteen een groot succes met films van comedy tot een waargebeurd verhaal of documentaire.
De mooiste films zie je bij Film aan de Brink in het filmtheater.

Uitverkochte filmdagen

"Met films zoals de Bohemian Rhapsoy, Downton Abbey, De dirigent en Three Billboards Outside Ebbing Missouri hebben we met het nieuwe filmprogramma inmiddels meerdere uitverkochte filmmiddagen en -avonden gedraaid”, laat de organisatie weten.

Uitbreiden

“In oktober hebben we nu drie voorstellingen van De beentjes van Sint Hildegard en die zijn allemaal uitverkocht. Deze film komt dan ook in november terug."

"Daarnaast gaan wij ons programma verder uitbreiden naar films op elke doordeweekse dag. Zo is er op dinsdag 20 oktober de film Just Mercy, op woensdag 21 oktober Judy en kunnen bezoekers op donderdag 22 oktober komen voor de film Au nom de la Terre."

"We hebben nu ook op maandag- en vrijdagmiddag een filmprogramma en eens in de twee weken op de woensdagmiddag een film voor de kleinere bewoners van ons dorp. Houd onze website www.hartvanlaren.nl in de gaten voor het programma van oktober en november.”


.