Maria de Boer helpt iedereen op een vriendelijke manier.
Maria de Boer helpt iedereen op een vriendelijke manier.

Maria de Boer van Expert Laren gaat met pensioen

LAREN Na veel jaren gewerkt te hebben bij Expert Laren is het voor Maria de Boer tijd om te genieten van haar welverdiende pensioen.

Eigenaar Joop de Jong van Expert Laren vertelt dat Maria de laatste De Boer is die de winkel gaat verlaten. Winkel Lampenhuis de Boer, die al zeventig jaar aan de Nieuweweg zit, heb ik 37 jaar geleden overgenomen van Julius de Boer of, zoals veel Laarders zeiden, Juul de Boer. Nog steeds noemen veel mensen de naam De Boer als ze ons bellen of als ze in de winkel zijn hebben ze het over Expert De Boer. En nu gaat Maria de Boer ons verlaten. Maria werkt al vele jaren bij ons en is een begrip in Laren. Ze zal zeker gemist worden door de vele klanten omdat Maria op een vriendelijke en professionele manier iedereen te woord staat. Ook wij, als collega's, moeten afscheid nemen van iemand die bijna bij het interieur hoort. Maria is iemand die behulpzaam is, lekker aan het werk is en altijd invalt als dat nodig is. We gaan haar erg missen, maar we gunnen Maria haar welverdiende pensioen en dat ze fijn kan genieten van haar kinderen en kleinkinderen. En wie weet valt ze nog een keer in als het nodig is. Klanten kunnen tot en met zaterdag 21 november afscheid nemen van Maria, want dat is haar laatste werkdag."

Expert is gespecialiseerd in service, advies op maat en persoonlijke aandacht en is voor de vierde keer de Beste Winkelketen in de categorie Elektronica. De winkel heeft een groot assortiment: van de nieuwste tv's, was- en droogmachines, stofzuigers, audio en telefoons, tablets, inbouwapparatuur voor in de keuken tot scheerapparaten en haardrogers. "Als je bij ons bijvoorbeeld een televisie koopt, kan het door onze monteurs geïnstalleerd worden en als het nodig is opgehangen aan een wandbeugel. Is je koelkast kapot? Dan komt onze reparatieservice kijken wat het probleem is, ook als je het apparaat niet bij ons hebt gekocht. Op dit moment draait onze buitendienst op volle toeren om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we heel graag voor onze klanten, maar door corona hebben we wel duidelijke regels."
Joop wil nog een ander onderwerp onder de aandacht brengen en dan gaat het om een nieuwe service, namelijk private shopping. "In de winkel proberen we onze klanten zo goed mogelijk te helpen en we houden ons strikt aan de RIVM-regels. Wij dragen mondkapjes om u en onszelf te beschermen. Omdat de winkel niet zo heel groot is, mogen er maar zeven mensen tegelijk in om de anderhalve meter te kunnen handhaven. In de winkel zijn handgel, doekjes, mondkapjes en spatschermen en de looprichting is aangegeven. Voor klanten die niet naar de winkel kunnen komen door de coronamaatregelen, hebben we nu private shopping buiten de winkeltijden, bijvoorbeeld op maandagmorgen- of dinsdag- of woensdagavond. Er kan een afspraak gemaakt worden met een van onze medewerkers om in alle rust geholpen te worden in de winkel. Deze extra service is alleen bedoeld voor kwetsbare mensen, ouderen of klanten met een handicap. Als je gebruik wilt maken van de private shopping kan er gebeld worden met 035-538 35 18 of stuur een mail naar laren@expert.nl."

Expert Laren zit aan de Nieuweweg 27 in Laren. Informatie staat op www.expert.nl/winkels/laren.