Sinterklaas is wel op een hele bijzondere manier in Laren aangekomen dit jaar.
Sinterklaas is wel op een hele bijzondere manier in Laren aangekomen dit jaar. Foto: Oranjecomité Laren

Sinterklaas komt toch naar Laren

LAREN De intocht van Sinterklaas op zaterdag 21 november kon dit jaar vanwege corona helaas niet doorgaan. Maar snt laat de Larense kinderen niet in de steek.

Samen met de burgemeester heeft Sinterklaas iets bedacht om toch alle kinderen gedag te zeggen. Het is een ontvangst zonder Drum en Showband MCC en Muziekvereniging Sint Jan.

Prinsemarij

Sinterklaas heeft niet op het bordes van De Prinsemarij gestaan. Daar waren dus ook geen pepernoten, geen pieten en zijn paard Ozosnel stond in een warme stal.

Gedag zeggen

Met de burgemeester heeft Sinterklaas iets bedacht om toch alle kinderen gedag te kunnen zeggen. Tekeningen en cadeautjes van de kinderen voor Sinterklaas kunnen aan de burgemeester van Laren verstuurd worden via het adres Eemnesserweg 19, 1251 NA Laren. De sint wacht in spanning af!

Kinderen kunnen de video van de intocht van Sinterklaas zien op www.facebook.com/gemeente.Blaricum en er fijn van genieten.


Een lichtje voor een dierbare

HUIZEN Mensen die er behoefte aan hebben, kunnen zaterdag 21 november in de Oosterlichtkerk aan de Huizermaatweg 298 in Huizen een lichtje aansteken voor een dierbare die is overleden.

De kerk is hiervoor van 17.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur geopend. Er staat een symbolische schikking rond het thema ´geborgenheid´. Bij die schikking staan waxinelichtjes.

Er is muziek en licht en het evenement is coronaproof. "Het is een troostend gebaar om een lichtje aan te steken en zo de herinnering levend te houden aan wie ons zijn voorgegaan”, aldus de organisatie.