De mooie kunstwerken van de 'Win-Win'-expositie zijn nu te bekijken.
De mooie kunstwerken van de 'Win-Win'-expositie zijn nu te bekijken. Foto's: Stichting Kunst in Laren

Mooie expositie van veertig kunstenaars

In het oude Rabobankgebouw is nu de expositie 'Win-Win' te zien met kunstwerken van maar liefst veertig kunstenaars uit Laren.

LAREN Deze expositie is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen de organisaties Door de Bank Genomen en Stichting Kunst in Laren, die, om in banktermen te blijven, samen voor een echt Win-Win-resultaat hebben gezorgd.

Stichting Kunst in Laren was blij verrast met de uitnodiging om deze expositie te organiseren voor haar leden in het voormalige Rabobankgebouw. De afgelopen weken is er keihard gewerkt aan de voorbereiding van de tentoonstelling.

Fantastisch resultaat

“Het resultaat van de Win-Win-expositie is fantastisch met kunstwerken van veertig kunstenaars uit Laren", laat Stichting Kunst in Laren weten. "Bijna alle denkbare kunstdisciplines zijn in de tentoonstelling vertegenwoordigd. En wat nog veel leuker is, is dat de kunstwerken ook te koop zijn. Voor grote of kleine prijzen. Er is voor elke portemonnee wel een passend en mooi kunstwerk te vinden. Kom gezellig langs om de veertig verschillende kunstwerken te bekijken en wie weet zit er een kunstwerk bij dat echt bij je past."

Kerstsfeer

Het oude Rabobankgebouw is al helemaal in de kerstsfeer versierd. "We hopen dat veel bezoekers komen genieten van deze bijzondere tentoonstelling, waarbij uiteraard de voorgeschreven coronamaatregelen en de anderhalve meter afstand worden gehandhaafd.”

En wat heel leuk is, is dat de kunstwerken ook te koop zijn

Expositie

Het voormalige Rabobankkantoor zit aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 5 in Laren.

De expositie is te bezoeken tot donderdag 21 januari op vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Werk van onder anderen Marja van Hest, Eric Zilverberg en Betsy Veenman.
Glaskunst van Hilde de Rooij.