De unieke kunstlunchmand van Singer Laren.
De unieke kunstlunchmand van Singer Laren. Foto: Singer Laren

Online lunchen samen met Singer Laren

LAREN Door de huidige coronamaatregelen blijven Singer Laren en andere culturele instellingen de komende periode gesloten, maar ze willen wel graag in contact blijven met het publiek. En daar hebben ze iets creatiefs op gevonden.

Als je het museum mist en je wilt toch een kijkje nemen in de keuken van Singer Laren dan kun je een unieke Singer kunstlunchmand bestellen en naast een mes en vork heb je op de lunchtafel wel een laptop nodig, want je komt online in contact met museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm, een kunstenaar of conservator Roby Boes van het museum.

Villa De Wilde Zwanen

Terwijl je geniet van de beroemde Singer broodjes, huisgemaakte soep, verse jus d'orange en heerlijke bonbons of muffins, neemt de museumdirecteur je in een video mee door Villa De Wilde Zwanen of vertelt Roby Boes je over haar spannende ontdekkingen in de Singercollectie.

Als je zelf creatief aan de slag wilt, kun je ook kiezen voor een lunchmand met twee schilderdoeken en een pak krijtjes. Kunstenaar Dineke Soer gaat dan samen met jou of je kinderen online een mooie wilde zwaan tekenen. Dineke geeft met veel plezier deze onlinetekenles.

Aan tafel

Terwijl je geniet van de lunch ga je online door Villa De Wilde Zwanen

Kortom, Singer Laren is gesloten, maar niet getreurd, Singer schuift met veel plezier bij je aan tafel aan. En woon je in Laren, Blaricum of Crailo? Dan wordt de lunchmand gratis bij je thuisbezorgd. Woont je ergens anders? Dan ben je van harte welkom om de unieke lunchmand bij het museum op te halen.

Meer informatie staat op www.singerlaren.nl. Bestellen van een lunchmand is noodzakelijk en kan van dinsdag tot en met vrijdag voor 11.00 uur door te bellen met 035 - 539 39 43 of stuur een mail naar keuken@singerlaren.nl.