Met Automaatje naar priklocatie.
Met Automaatje naar priklocatie. Foto: © Bob Awick

Versa Welzijn regelt vervoer van minder mobiele inwoners naar GGD-priklocatie

BEL Versa Welzijn kan voor minder mobiele inwoners van Gooi en Vechtstreek het vervoer regelen naar de coronavaccinatielocatie van de GGD Gooi & Vechtstreek aan de Amersfoortstraatweg op de grens van Bussum en Huizen.

Dit kan via ANWB AutoMaatje of de Vrijwillige Thuishulp, afhankelijk van de gemeente waar de mensen wonen. “De chauffeur en passagier dragen een mondkapje, de passagier zit op de achterbank achter de passagiersstoel en er wordt gezorgd voor frisse lucht/open raam”, laat een woordvoerder van Versa Welzijn weten.

Automaatje

Inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren kunnen gebruik maken van ANWB AutoMaatje. “Een vrijwilliger brengt u dan met zijn of haar eigen auto naar de priklocatie.” Wie hiervan gebruik wil maken, dient minimaal twee dagen van tevoren een afspraak te maken. De vergoeding bedraagt 30 eurocent per kilometer, contant af te rekenen na afloop van de rit. ANWB AutoMaatje Gooise Meren is te bereiken via 035-694 7 455 van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en ANWB AutoMaatje Huizen & BEL via
035-625 00 05 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 12.30 uur.

Priklocatie

Inwoners van Blaricum, Eemne en Laren kunnen door een vrijwilliger van de Vrijwillige Thuishulp naar de priklocatie worden gebracht. De onkostenvergoeding (gepast betalen) is afhankelijk van de woonplaats. Ingezetenen van de BEL-gemeenten kunnen bellen met 035-625 00 00 (maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 u) en betalen 4 euro voor een retour.

Kijk voor meer informatie over de dienstverlening van Versa Welzijn in coronatijd op www.versawelzijn.nl/corona.