Boodschappenmaatje Blaricum Versa Vrijwillige Thuishulp is op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks - het liefst op maandag - boodschappen wil doen voor een meneer uit Blaricum. Daarnaast heeft hij ook hulp nodig bij het online bestellen van de maaltijdenservice.

Een wekelijks bezoekje: kleine moeite, groot gebaar!
Versa Vrijwillige Thuishulp heeft meerdere aanvragen van mensen die het heel fijn vinden als iemand hun wekelijks een bezoekje kan brengen om bij hen de dagelijkse sleur te doorbreken. De werktijden bepaal je samen. Kleine moeite, groot gebaar!

Pleinwacht bij Basisschool De Binckhorst-St.Jan
Dagelijks tussen 12.00 en 13.00 uur halen de kinderen een frisse neus en spelen samen buiten. Vind jij het leuk om hier toezicht op te houden en te genieten van het plezier dat de kinderen beleven op het schoolplein? Kom dan een keer praten of proefdraaien om te kijken of het iets voor jou is. Je doet dit altijd samen met collega's van school, al dan niet onder het genot van een kop koffie en een praatje. Door jouw hulp kunnen andere leerkrachten van een welverdiende lunchpauze genieten én creëer je een veilige plek voor de kinderen om fijn te kunnen spelen. Je kunt (een) vaste dag(en) kiezen (tijdens schoolvakanties niet nodig).

Ben jij het nieuwe organisatietalent bij Parkinson Café Laren?
Parkinson Café Laren organiseert 5x per jaar bijeenkomsten voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Als nieuw teamlid verzorg je de organisatie van het Parkinson Café. Je regelt het programma, hebt contact met de sprekers en zorgt dat de bijeenkomst van A tot Z goed verloopt. Als echte teamspeler vind je het leuk om samen met de andere vrijwilligers in je team de Parkinson Cafébijeenkomsten mede vorm te geven.

Contact
Neem voor meer informatie over de vacatures en/of voor een afspraak contact op met Marjon Woudstra, coördinator VC BEL, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er voorlopig geen inloopspreekuren in Laren en Eemnes. Natuurlijk ben je wél welkom met vragen over vrijwilligerswerk. Je kunt ons bellen, mailen en/of een afspraak maken voor een live- of beeldbelgesprek.