LAREN Na een periode van vijf weken van online onderwijs, zijn de leerlingen van De Binckhorst - St. Jan maandag weer live op school begonnen en kregen een warm welkom met chocolademelk en cake.

Ondanks de sneeuw ging De Binckhorst - St. Jan gelukkig toch open.

"De leerlingen hadden rode wangen van de kou en een glimlach van oor tot oor bij het zien van de klasgenoten en de juf of meester en kon de eerste schooldag weer goed beginnen", vertelt directeur Marline Schaapherder.

Feestelijke dag

“Een feestelijke dag voor alle leerlingen, die massaal met de slee naar school kwamen en genoten van de winterse taferelen. Juf Demi had iets heel leuks bedacht en een echte Koek & Zopie kraam gemaakt. Vanuit de kraam werden de leerlingen verrast met warme chocolademelk en een heerlijk plakje cake. Een lekkere traktatie, die er tussen de lessen en het spelen in de sneeuw, goed in ging!”

Taartje voor de scholen

Ook burgemeester Nanning Mol is blij dat de kinderen in Laren weer naar school kunnen. "Van onze geweldige leerkrachten blijven we wel veel inzet en creativiteit vragen en als blijk van waardering en respect is er dinsdag een taartje afgegeven bij de scholen. Ook in coronatijd helpen de leerkrachten de kinderen om zich te ontwikkelen en te ontplooien."