Jongeren van het Papageno Huis zijn druk bezig met de valentijnskoekjes.
Jongeren van het Papageno Huis zijn druk bezig met de valentijnskoekjes.

Valentijnskoekjes en Soepie van 't Stoepie

LAREN De jongeren van het Papageno Huis hebben vorig jaar fantastische momenten beleefd met de pop-upbus op de Brink in Laren.

Door corona hebben jongeren met autisme van het Papageno Huis minder kans om zich te ontwikkelen en om contact te houden met andere mensen. Door de pop-upbus bleven ze in contact met de inwoners en verkochten toen heerlijke zelfgemaakte appeltaarten, soepen en kunst.

Soepie van 't Stoepie

“Veel Laarders waardeerden deze actie en werden klant bij de bus”, vertelt locatiedirecteur Ingrid Peters. “Nu hebben we een andere actie bedacht en dat is een valentijnsactie en Soepie van ’t Stoepie.”

Rood versierde hartenkoekjes

"De jongeren verkopen tot en met vrijdag via onze webshop speciale valentijnskoekjes. De koekjes zijn mooi rood versierd en in de vorm van een hartje en zijn met liefde gemaakt door de jongeren om op deze manier in de keuken ervaring op te doen. "

Veel plezier aan klant gegeven

Na een bestelling via www.papageno.nl/shop kunnen de koekjes tussen 12.00 en 16.00 uur worden opgehaald op het terras van het Papageno Huis aan de Naarderstraat 77 in Huizen. "De koekjes worden door de jongeren met veel plezier aan een klant gegeven.”

Verse huisgemaakte soep

Vanaf hetzelfde terras verkopen de Papageno jongeren vanaf vandaag wekelijks op donderdag tussen 12.00 en 16.00 uur twee soorten verse huisgemaakte soep die verpakt zijn in vrolijke flessen van 500 ml.

“Ideaal om te combineren met een lekker stokbroodje. Echt heel fijn om te genieten van deze heerlijke soep tijdens deze winterse dagen, maar ook leuk om deze soep cadeau te geven in de mooie flessen. Dus loop, fiets of rijd met je auto volledig coronaproof naar ons terras en geniet van de heerlijke soep. Daarmee steun je de jongeren, zodat zij hun coronavrije dagbesteding kunnen blijven doen.”