Gratis livestream concert Arnaud Rosdorff

EEMNES Pianist Arnaud Rosdorff speelt donderdag 18 februari om 12.30 uur vanuit het Huis van Eemnes stukken van Beethoven, Chopin en Debussy. Om alle inwoners de mogelijkheid te geven hiervan te genieten, biedt de gemeente het concert gratis aan via een livestream.

Wethouder Wilma de Boer-Leijsma: “Op deze manier kunnen alle inwoners vanuit huis luisteren én kijken naar het concert. Met als je wilt een lekkere lunch erbij! Met deze onderbreking willen we het thuiswerken en binnenzitten wat gemakkelijker en gezelliger maken voor onze inwoners.”

Arnaud Rosdorff speelde in verschillende beroepsorkesten, onder andere in het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Holland Symphonia en Opera Spanga. Sinds 2000 speelt hij in het tango-orkest Piazzo ensemble, waarmee hij twee cd's maakte. Met het Stravinsky Pianokwartet trad hij op in Muziekcentrum Vredenburg Utrecht, de Doelen Rotterdam en onlangs in het Pianola Museum Amsterdam met de Sacre du Printemps voor vier piano's.

Aanmelden gaat via info@scarbomusica.nl. U ontvangt dan de link voor de livestream op donderdag 18 februari van 12.30 tot 13.15 uur. De livestream gaat via Zoom.


Gratis knutsel- pakketjes om uiltjes te maken

EEMNES Bij het Huis van Eemnes zijn vanaf vrijdag gratis knutselpakketten op te halen om uiltjes te maken.

Wil jij een uiltje knutselen voor jezelf of voor iemand die wel wat gezelligheid kan gebruiken? Haal dan vrijdag 12, maandag 15 of dinsdag 16 februari een gratis knutselpakketje op bij het Huis van Eemnes.
De knutselpakketjes kun je op bovenstaande data ophalen bij de hoofdingang van het Huis van Eemnes tussen 10.00 en 15.00 uur. Heb je een mooi uiltje gemaakt? Maak een foto, post hem op Facebook en tag @Huis van Eemnes. Zolang de lockdown duurt, biedt het Huis van Eemnes regelmatig knutselpakketjes aan voor kinderen. Houd de Facebookpagina en de website van het Huis van Eemnes in de gaten voor de ophaaldata.