Afbeelding
Foto:

Aan de slag als maatje?

Ben je het thuiswerken of thuiszitten zat? Wil je iets betekenen voor een ander of je talenten inzetten? Dan is maatje zijn echt iets voor jou! Wil je eenmalig iets betekenen of juist voor een langere periode? Fysiek of liever online? Het kan allemaal! Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen.

Ga jij lekker wandelen met Kitty?
Kitty, cliënt van Sherpa, woont op woonwijk Eemeroord in Baarn. Ze houdt van gezelligheid en leuke dingen ondernemen. Normaliter zou ze graag naar een pretpark of dierentuin of uit eten gaan, maar dat kan vanwege corona nu natuurlijk allemaal niet. Maar een stukje samen wandelen zou ze ook gezellig vinden. Kitty kan goed vertellen wat ze wel en niet wil, wat ze leuk vindt om te ondernemen. Haar hobby's zijn zingen/paardrijden/puzzelen en vrachtwagens. Bij kasteel Groeneveld bijvoorbeeld is het heerlijk voor haar, of in de polder van Eemnes. Bospaadjes zijn niet geschikt voor haar. Hou je van gezelligheid en humor en zou je Kitty af en toe blij willen maken met een wandelingetje in de buurt?

Op www.vcbel.nl kun je meer informatie over bovenstaande én andere leuke maatjesvacatures terugvinden. Vul hiervoor ‘maatje’ in de zoekbalk in.

Vragen over vrijwilligerswerk
Voor alle vragen over het doen van vrijwilligerswerk kun je een mail sturen naar info@versavrijwilligerscentrale.nl of bellen naar 035-6231100.