Doe je mee met paaspuzzeltocht van De 7-Sprong

EEMNES In het paasweekend even lekker naar buiten om met het hele gezin een paaspuzzeltocht te doen? Dat kan! Basisschool De 7-Sprong organiseert dit jaar voor alle kinderen die dat leuk vinden een paaspuzzeltocht.

Houd je ervan om buiten te zijn, ben je redelijk bekend in Eemnes en kun je goed speuren naar letters? Op de website van De 7-Sprong, www.7sprong-eemnes.nl, staat een kaart waarmee je in Eemnes de letters kunt vinden. Ook kun je een antwoordenblad printen om de gevonden letters in te vullen.

Is het gelukt en heb jij de zin gemaakt? Gooi je ingevulde antwoordblad dan door de brievenbus van De 7-Sprong aan het Schoolpad 1 in Eemnes. Uit de correcte inzendingen wordt een aantal winnaars getrokken. Vergeet niet om je naam en adres in te vullen, want de winnaars ontvangen per post een presentje.


Honderdste verrassingstas

LAREN In de bibliotheek van Laren werd vorige week de honderdste verrassingstas gevuld met vijf favoriete boeken voor een van haar klanten.

"De tas zat dit keer vol met thrillers en psychologische romans”, vertelt Yanny Vriends van de bibliotheek. "Deze genres waren ingevuld via een formulier op de website van de bibliotheek. Boeken geven tenslotte de broodnodige ontspanning en dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken. Daarom is het nog steeds mogelijk om een verrassingstas te bestellen via bibliotheekhlb.nl en als je wilt met specifieke titels. Leners krijgen een bericht per mail wanneer de boeken en tassen klaarstaan en de medewerkers zetten het in het portaal zodat het veilig opgehaald kan worden. Ook geleende boeken kunnen worden ingeleverd en andere leners kunnen ook weer materialen lenen."